Zakkum Grubu HKÜ Öğrencileri ile Buluştu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde (HKÜ) sahne alan Zakkum grubu öğrencilerle buluştu.

Hasan Kalyoncu Üniversitesinde sahne alan Zakkum grubu öğrencilerle buluştu.

4. Bilim Kültür ve Sanat Festivali kapsamında HKÜ’de yapılan etkinlikler aralıksız devam etti. Festival kapsamında ünlü DJ Hüseyin Karadayıve ünlü sanatçı Burcu Güneş’in ardından Zakkum Grubu HKÜ’de sahne aldı. Konser alanına dolduran binlerce öğrenci sahne alan Zakkum Grubunun şarkılarına eşlik etti.

Havai fişek ve görsel şovlarla yapılan gecede öğrenciler adeta kendilerinden geçti. Bir birinden güzel eserleri seslendiren Zakkum Grubu ise herkesten tam not aldı. Sahne performansıyla da dikkat çeken grup en güzel şarkılarını HKÜ öğrencileri için seslendirdi. Konserin ardından HKÜ Rektörü Tamer Yılmaz, Zakkum Grubuna günün anısına plaket ve bir buket çiçek verdi.