Türkiye Karate Şampiyonu HKÜ’den

Türkiye Karate Şampiyonu HKÜ’den

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Abdülsamet Küçükoğlu, Türkiye Üniversiteler arası Karate Şampiyonasında 84 kilo kategorisinde yarışarak Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından organize edilen ve Konya’nın ev sahipliği yaptığı  Şampiyona’ya 50’ye yakın üniversiteden ortalama 500 sporcu katıldı. Dört gün süren Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası genel klasmanda 84 kilo kategorisinde yarışan Abdülsamet Küçükoğlu Türkiye Şampiyonluğu ile evinde döndü.

 

Rektör Yılmaz, Şampiyonu Tebrik Etti

 

Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Üniversitelerarası Karate Şampiyonasında, Türkiye birincisi olan Abdülsamet Küçükoğlu’nu makamında ağırladı. Başarıyı her zaman desteklediklerini dile getiren ve Yılmaz, Küçükoğlu’na teşekkür belgesi takdim ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Hedefim Şampiyon olmaktı”

 

Hedefinin şampiyon olmak olduğunu dile getiren Küçükoğlu: “Üniversite 2. Sınıfta olmakla birlikte hazırlık sınıfı ile 3. Kez bu yarışmaya katılıyorum ilk yılımda final oymama rağmen kıl payı şampiyonluğu kaçırmıştım ve böylelikle 2. Oldum. Geçen yıl ise sağlık problemim yüzünden iğne ve serum destekleri alarak girdiğim maçta 3. Oldum. Bu yıl hedefim şampiyonluktu her zaman olduğu gibi , çalışmalarımı o yönde devam ettirip güzel bir şekilde hazırlandım ve sonunda çok şükür  şampiyon olmak kısmet oldu” dedi.

 

hasan kalyoncu universitesi logosu