Rektör Yılmaz'dan Bayram Mesajı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak; tüm halkımızın bayramını kutladı.

Milletimizi Birleştiren ve Kardeşliğimizi Pekiştiren Ramazan Bayramının Huzurunu Yaşıyoruz

Rektör Prof. Dr. Yılmaz yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bizi millet yapan ve kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan bayramlar; değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği, sevgi ve saygının geliştiği çok özel ve önemli günlerdir. Hoşgörünün simgesi olan mübarek Ramazan ayını tamamlayarak, milletimizi birleştiren ve kardeşliğimizi pekiştiren Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini ve huzurunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, insanların kardeşçe kucaklaştığı günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramının bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diler, öğretim elemanlarımızın, idari personelimizin, öğrencilerimizin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”