Rektör Yılmaz Türkiye Dereceli HKÜ Öğrencileriyle Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında HKÜ'yü tercih eden, öğrenim görmeye başlayan ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre Türkiye sıralamasında ilk 10.000'e giren 19 öğrenci ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Öğrencilerin Üniversiteleri hakkında görüş ve önerilerinin dinlendiği, çözümün bir parçası olmaları için yönlendirildiği ve HKÜ’nün bundan sonraki tanıtım faaliyetlerinde daha çok yeralmalarının kararlaştırıldığı toplantıda Rektör Sayın Yılmaz; “Öğrenci aidiyetini artıran bu toplantılar öğrenci odaklı bir Eğitim-Öğretim’in gereğidir ve rütin olarak sürdürülecektir. Bu toplantılarda öğrencilerimizden alınan geri dönüşler raporlanacaktır” dedi.