Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin İlk Mezunları Kep Attı

Hasan Kalyoncu Üniversitesinde “HKÜ 1. Mezuniyet Töreni” 14 Mayıs 2015’te HKÜ Kongre ve Kültür Merkezi binasında gerçekleştirildi.

Sabahın erken saatlerinde heyecanla HKÜ Kampüsüne gelen veliler ve öğrenciler, heyecanla kep atma törenini beklediler. Sadece Gaziantep’ten değil birçok ilden gelen veliler, öğrencilerin bu sevincine ortak oldular.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi bu yıl ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı. Tüm öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra, keplerini coşkulu bir şekilde havaya atarak mezuniyetin tadını çıkardı. Üniversite eğitim sürecinin son noktası olarak sembolleşen kep atma anı, ailelere ve mezunlarımıza duygulu anlar yaşattı. Toplu halde kep atan mezunlarımız, hem üniversiteden mezun olmanın, hem de yeni bir hayata başlamanın heyecanını birlikte yaşadılar. Törenin ardından canlı müzik ve kokteyl ile eğlenceye devam edildi. Kep atma töreni şölen havasında sona erdi.

Prof.Dr. Tamer Yılmaz; “Bir Hasan Kalyoncu mezunu olarak; ülkenize, üniversitenize ve geleceğinize olan inancınızı ve kendinize olan güveninizi kaybetmeyin. Hasan Kalyoncu Üniversitesinden mezun olmanın gücünü, ayrıcalığını ve mutluluğunu kalbinizden eksik etmeyin. Sevgili Öğrencilerim, Allah; bundan sonraki yolunuzu aydınlık, gönlünüzü açık, başarılarınızı daim etsin! Mezuniyetiniz hayırlı olsun” diyerek mezun olan öğrencilere bundan sonra ki hayatlarında başarılar diledi.