Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Yeni Kayıt Heyecanı Başlıyor

Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Yeni Kayıt Heyecanı Başlıyor

Yüzde 91 doluluk oranına ulaşarak kendi rekorunu bu yıl da kıran Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde yeni kayıt heyecanı başlıyor. Kurulduğu ilk günden bu yana hızla gelişen ve her yıl başarı çizgisini ivmeli olarak yükselten Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni bu yıl kazanan öğrenciler ve aileleri kayıt heyecanı yaşayacak. 

HKÜ’nün yeni öğrenci kayıtları 01-05.09.2014 tarihleri arasında yapılacak. Tüm işlem ve evraklarını tamamlamış olan öğrencilerin ve velilerinin kayıt işlemlerini erkenden tamamlamalarına olanak sağlamak için Hasan Kalyoncu Üniversitesi bu yıl kayıt işlemlerine 25.08.2014 tarihinden itibaren başlamaktadır. Yeni HKÜ öğrencileri ve velileri, kayıtla ilgili tamamlanması gereken tüm adımları ve adım sıralarını HKÜ Web sitesinden (www.hku.edu.tr) takip edebilecekler. Kayıt işlemleri için; yeni öğrencilerin tüm işlemleri tamamlayıp gerekli tüm evraklarla birlikte şahsen Hasan Kalyoncu Üniversitesine başvurmaları yeterli olacaktır.

Kaliteli ve yenilikçi Eğitim Sistemini benimseyen Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne bu yıl yeni katılan öğrencilere tüm HKÜ ailesi “aramıza hoşgeldiniz” demekte ve kendilerine Üniversite hayatlarında başarılar dilemektedir.

hasan kalyoncu universitesi logosu