Hasan Kalyoncu Üniversitesi Ödüle Doymuyor

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Ödüle Doymuyor

Narkoz Sağlık Dergisinin, Büyükşehir Belediyesine bağlı Onat Kutlar Salonunda yapılan ödül töreninde, sağlık eğitimlerindeki başarılarından ötürü Hasan Kalyoncu Üniversitesine ödül verildi.

Kaliteli ve modern eğitimiyle beğenileri üzerine toplayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), her bir birimde ayrı ayrı başarılara imza atıyor. Her bölümde başarılı ve nitelikli öğrenciler yetiştiren HKÜ, Sağlık Bilimleri Yüksek Okulunda da verdiği eğitimle geleceğe güvenle bakan nesiller yetiştiriyor. HKÜ, Sağlık Bilimleri Yüksek Okulunda kalifiye öğrenciler yetiştirmek için yoğun bir çaba harcıyor. “Sağlık hatayı kabul etmez” sloganı ile hareket eden HKÜ, iyi eğitim almış sağlık çalışanları yetiştirerek, öğrencilerin mezun olduğunda eksiksiz bilgi sahibi bireyler olmasına önem veriyor.

Narkoz Sağlık Dergisi tarafından düzenlen ödül töreninde sağlık eğitimine katkı sağlayanların ödüllendirildiği tören, büyük bir coşku ile yapıldı.

Törende, kaliteli ve modern bir şekilde sağlık çalışanları yetiştiren Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 1. Sağlık Ödülleri Töreninde, sağlık alanında gösterdiği başarı ve desteklerden dolayı ödüle layık görüldü. Gaziantep Vali Yardımcısı Sayın Uğur Aladağ tarafından takdim edilen ödülü, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr. M. Hanifi Aslan aldı.

hasan kalyoncu universitesi logosu