HKÜ'yü Yeni Kazanan Öğrencilere Kapsamlı Oryantasyon

HKÜ'yü Yeni Kazanan Öğrencilere Kapsamlı Oryantasyon

Hasan Kalyoncu Üniversitesine yeni katılan öğrencilere, Üniversiteyi ve Gaziantep’i tanıtmak amacıyla HKÜ kampüsünde kapsamlı bir “Öğrenci Oryantasyon Programı” gerçekleştirilecektir.

2014 – 2015 Eğitim-Öğretim yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni tercih ederek bu yıl HKÜ ailesine yeni katılacak heyecanlı, coşkulu ve gelecek planları olan öğrencilere; 22-23-24 Eylül 2014 tarihlerinde kapsamlı bir “Öğrenci Oryantasyon Programı'' sunulacaktır.

HKÜ’ye yeni başlayacak öğrencilerin; HKÜ’ye, Üniversite ve kampüs yaşamına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve Üniversitenin yapısına ve olanaklarına hızla adapte olmalarına yardımcı olmak amacı ile HKÜ tarafından düzenlenen “Öğrenci Oryantasyon Programı” çerçevesinde HKÜ’nün; Fakülte/Yüksekokul ve Kütüphane Tanıtımı yapılacak, Seminerler, Spor Etkinlikleri ve Gaziantep Kültür Gezileri düzenlenecektir.

Yeni HKÜ Öğrencileri bu “Öğrenci Oryantasyon Programı” vesilesiyle;  yeni arkadaşlarıyla tanışmanın yanısıra, Üniversitelerinin tüm birimlerini ve hocalarını tanıma fırsatı yakalayacak, HKÜ Uluslararası Ofisi, HKÜ Öğrenci Kulüpleri ve kazandıkları Fakülte/Bölümler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olacak ve böylece kampüs hayatının mini bir provasını yapma imkânı bulacaklardır.

Oryantasyon Programı boyunca değerli HKÜ Akademisyenleri tarafından yeni öğrencilere Üniversitenin tanıtımı yapılacak, milli, manevi ve ahlaki değerlerimiz, HKÜ Üniversite  kuralları, sınıf geçme ve sınav sistemi, rehberlik hizmetleri, vb konularda bilgi aktarılacaktır.

Kaliteli ve yenilikçi Eğitim Sistemini benimseyen Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne bu yıl yeni katılan öğrencilere tüm HKÜ ailesi “aramıza hoşgeldiniz” demekte ve kendilerine başarılar dilemektedir.

hasan kalyoncu universitesi logosu