HKÜ'de Şenlik Havası

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ 4. BİLİM, KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ BAŞLIYOR, HKÜ FEST 2014 DOLU DİZGİN GELİYOR!

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin (HKÜ) gelenekselleşen ve her yıl baharda organize edilen “Bilim, Kültür ve Sanat ve Festivali”nin 4.sü, bu yıl Soma Felaketinden dolayı ertelendi ve 25-26 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek. 2 gün sürecek olan Festivalde Türkiye’nin en iyi sanatçılarından Burcu Güneş ve en iyi gruplarından Zakkum sahne alacak. Festival’de; 25 Eylül’de Burcu Güneş, 26 Eylül’de Zakkum Konserlerinin yanı sıra kültürel, sanatsal ve sportif birçok sürpriz Etkinlik yer alacak. Hasan Kalyoncu Üniversitesi; güzel kampüslerinin eşsiz atmosferinde unutulmaz iki gün yaşamak isteyen herkesi bu özel organizasyonuna davet ediyor. Davetiyeler HKÜ Kampüsünden temin edilebilir.