HKÜ'de En Lezzetliler 'Tasarım Tatlar Yarışması'nda Sergilendi

HKÜ'de En Lezzetliler 'Tasarım Tatlar Yarışması'nda Sergilendi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Çilek Etkinlik Grubu Öğrenci Topluluğu tarafından “1.Tasarım Tatlar Yarışması” düzenlendi.

HKÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde (KKM) gerçekleştirilen Yarışmada değişik malzemelerden yapılmış birçok pasta yer aldı. Farklı Üniversite ve Bölüm öğrencilerinin yaptığı pastalar Fuaye Alanında sergilendi. Yarışmada katılımcılar takım olarak tasarımını ve yapımını kendi yaptıkları pastalar ile yarışmaya katıldılar. “Çilek Etkinlik Grubu Öğrenci Topluluğu”nun bir yarışması olan “Tasarım Tatlar Yarışması” çerçevesi altında gerçekleştirilen organizasyon, katılımcıların memnun kalması ve öğrencilik hayatlarında güzel bir anı olarak yer alması için en güzel şekilde tertip edildi. “Tasarım Tatlar Yarışmasında lezzetli eserler ortaya çıktı. Ünlü “Dudu Pasta Atölyesi”nin sponsorluğuyla gerçekleşen Tasarım Tatlar Yarışmasında eğlenceli dakikalar yaşandı.

HKÜ Çilek Etkinlik Grubu tarafından düzenlenen Tasarım Tatlar Yarışmasın da, çeşitli tasarım tatları yapılarak, en lezzetli tatlar sergilendi. Yarışmaya katılan öğrencilerin, tasarımları ile birlikte hayal güçlerini ortaya koyabilmeleri ve tasarı yönlerinin güçlenerek daha özgün tasarımlar yapabilmeleri hedeflendi.

Değerli jürilerin  değerlendirmesi sonucunda Yarışmayı; “Grup Vitamin” 1. Olurken, "Hayırdır Sen?” grubu 2. ve “Mimarlar Çıldırmış Olmalı” grubu 3. sırada tamamladı.

Yarışmaya katılan tüm gruplara hediyeler ve katılım yapan tüm seyircilere ise minik ikramlar ve sürprizler yapıldı. Daha çok kızlara yönelik etkinliklerin olmasını hedeflediğini söyleyen, Çilek Etkinlik Grubu; Tasarım Tatlar Yarışmasına ilginin yoğun olduğunu, Gaziantep gibi geniş ve köklü bir yemek kültürüne sahip olan şehirde, bu tarz yarışmaların artarak devam etmesi gerekliliğini vurguladı. Yarışma toplu fotoğraf çekimiyle de sona erdi.

 

hasan kalyoncu universitesi logosu