HKÜ'de Burcu GÜNEŞ Rüzgarı Esti

HKÜ'de Burcu GÜNEŞ Rüzgarı Esti

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Bilim Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ünlü sanatçı Burcu Güneş sahne aldı.

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin (HKÜ) gelenekselleşen 4. Bilim, Kültür ve Sanat Festivali’nin ilk gününde sahne alan ünlü sanatçı Burcu Güneş, yeni single çalışması ve yeni albümüyle binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. HKÜ Festival alanında düzenlenen konsere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Burcu Güneş konserinden önce, DJ Hüseyin Karadayı ile eğlence tutkunları buluştu. DJ Hüseyin Karadayı, mikser başında canlı performans sergiledi. Tempolu müziği ile herkesi coşturan Karadayı, programında Türkçe şarkılara da geniş yer verdi. Müziğin ritmiyle yerinde duramayan gençler, çılgınca dans ederek gecenin keyfini çıkardı. DJ Hüseyin Karadayı’dan sonra muhteşem bir havai fişek gösterisi ile sahneye çıkan Burcu Güneş, konseri dinlemeye gelenlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Burcu Güneş, yaptığı sahne şovuyla büyük beğeni topladı. Eski ve yeni albümlerinden şarkılar seslendiren Burcu Güneş’i, konseri dinlemeye gelen hayranları da eşlik etti.

                            

Sahnedeki performansıyla dikkat çeken Burcu Güneş, söylediği hareketli parçalar ile öğrencileri coşturdu. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Burcu Güneş seslendirdiği parçalar ile hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Son albümü Sihirbaz’dan ve eski albümlerinden şarkılar seslendiren Burcu Güneş’e, konseri sonrasında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Sayın Haluk Kalyoncu tarafından Üniversitenin plaketi takdim edildi.

                           

                          

hasan kalyoncu universitesi logosu