HKÜ Sporcuları Kupayla Döndü

HKÜ Sporcuları Kupayla Döndü

HKÜ Sporcuları Kupayla Döndü

HKÜ Sporcuları Kupayla Döndü. Hasan Kalyoncu Üniversitesinin (HKÜ) bu yıl ilk kez kurulan Basketbol ve Futsal (Salon Futbolu) takımları UNİLİG Erkek grup müsabakalarında rakiplerini geride bırakarak üçüncü oldu.

Karaman’ın ev sahipliği yaptığı 2. Lig Basketbol müsabakalarında 40 takım kıyasıya mücadele etti. İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda gerçekleşen 2. Lig salon futboluna ise 43 takım katıldı. Türkiye Üniversiteler  Arası 2. Lig Salon Futbolu ve Türkiye Üniversiteler  Arası 2. Lig Basketbol müsabakalarında rakiplerini geride bırakan HKÜ Basketbol ve Futsal takımları, kendi gruplarında üçüncü olarak kupayla döndü.

 

“GURUR DUYUYORUZ”

HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Basketbol ve Futsal takımlarıyla yemekte bir araya geldi. Üniversite olarak başarıyı her daim desteklediklerini ifade eden Rektör Yılmaz; “Sizinle Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak gurur duyuyoruz. İlk müsabaka olmasına rağmen büyük bir başarı elde ettiniz. Her iki takımımızı da gönülden tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

“BAŞARI MOTİVE ETTİ”

Takımlar adına konuşan takım kaptanları ise her yıl daha çok çalışıp başarılarını arttırmak istediklerini ifade etti. Kıyasıya geçen mücadele sonunda ilk kez girdikleri müsabakadan başarıyla dönmelerinin kendilerini motive ettiğini ifade eden takım kaptanları, bu süreçte emeği geçen herkese ve Hasan Kalyoncu Üniversitesine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

hasan kalyoncu universitesi logosu