HKÜ Kendi Rekorunu Kendi Kırdı %99 Doluluk

24.07.2015 gece yarısı açıklanan ÖSYM 2015 yılı LYS Yerleştirme Sonuçları ile birlikte üniversite adaylarını ve velilerini büyük bir heyecan kapladı.

Açıklanan Tercih Sonuçlarıyla Birlikte HKÜ Kontenjanını %99 Oranında Doldurdu

Tercih sonuçlarının açıklanmasıyla beraber Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) büyük bir başarıya imza attı, geçen yıl %91 olan doluluk oranını bu yıl %99’a yükselterek kendi rekorunu kırdı, tüm bölümlerde kontenjanını %99 oranında doldurdu. Son günlerin en trend ve en çok takip edilen üniversitelerinden biri olan HKÜ, başarısını tercihlere de yansıttı. “3. Nesil, Yenilikçi, Girişimci Üniversite” ve “Tarihi İpekyolu’nu Dünyaya Bağlayan Üniversite” sloganlarıyla yıl boyu 200’ün üzerinde etkinlik, Gaziantep ve il dışı tanıtım faaliyetleri, birçok ilde ve yurtdışında fuarlara katılım gibi yoğun bir tanıtım faaliyeti yürüten HKÜ, kontenjanını %99 oranında doldurarak başarısını gözler önüne serdi.

Tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz açıklamalarda bulundu. Açıklamasında HKÜ’ye yeni katılan öğrencilere başarılar dileyen Yılmaz: “Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı. HKÜ toplam kontenjanının %99’unu doldurdu. Emeği geçenlere teşekkürler.HKÜ ailesinin yeni üyeleri aramıza hoş geldiniz. Sizleri kutluyor ve başarılarınızın ömür boyu sürmesini diliyorum” diyerek yeni öğrencilere hoş geldin dileklerini iletti.

Kayıtlar 3-7 Ağustos 2015 Tarihlerinde Yapılacak

Üniversite adayları 2015 LYS Yerleştirme Sonuçlarını ÖSYM’nin internet sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecek. Herhangi bir üniversiteye yerleşen adaylar ise 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında yerleştikleri üniversitelere kayıtlarını yaptıracak. Ayrıca önemli bir açıklama daha yapılarak öğrencilere bilgi verildi. Yapılan açıklamada; yerleştirme sonuç belgesi basılmayacağı ve adayların adreslerine gönderilmeyeceği bildirildi.