Gaziantep Merkez Anadolu Lisesi Öğrencileri Hasan Kalyoncu Üniversitesini Ziyaret Etti

Gaziantep Merkez Anadolu Lisesi Öğrencileri Hasan Kalyoncu Üniversitesini Ziyaret Etti

Gaziantep Merkez Anadolu Lisesi’nden 300 kişilik öğrenci grubu, 13 Kasım 2014 Perşembe günü, Rehber Öğretmenleri eşliğinde Hasan Kalyoncu Üniversitesini ziyaret etti.

 

Üniversiteyi yerinde görmenin motive olmaları açısından daha yararlı olduğunu düşünen öğrenci grubuna, gezi programı çerçevesinde; HKÜ’nün Mühendislik Fakültesi (MF), Eğitim Fakültesi (EF), İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF), Hukuk Fakültesi (HF), Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF), Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO), Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO), Meslek Yüksekokulu (MYO), HKÜ Mütercim Asım Kütüphanesi ve tüm HKÜ Kampüs alanı gezdirildi.

 

Gaziantep Merkez Anadolu Lisesi öğrencilerine, HKÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Fakültesi PDR Bölümü Araştırma Görevlisi Sayın Özgür Demir tarafından, “Sınav Kaygısı ve Başarıya Giden Yol” Semineri verildi.

 

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda, Merkez Anadolu Lisesi öğrencileri, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni tanımaktan ve iyi ağırlanmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.

hasan kalyoncu universitesi logosu