Enteral-Parenteral Beslenme Semineri Yapıldı

Enteral-Parenteral Beslenme Semineri Yapıldı

15 Nisan 2014 tarihinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi’nde; Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen “Enteral-Parenteral Beslenme” adlı Seminer gerçekleştirildi.

HKÜ Hukuk Fakültesi Amfisinde gerçekleşen Seminere, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Sayın Doç.Dr. Rıza Haldun Gündoğdu konuşmacı olarak katıldı.
 

Seminerin Açılış Konuşmaları; Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Sn. Yrd.Doç.Dr. F. S. Feryal Erverdi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokul Müdürü Sn.Doç.Dr. Ayla Yava ve Rektörü Sn. Prof.Dr Tamer Yılmaz tarafından yapıldı.

HKÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Tamer Yılmaz, “Değerli arkadaşlar, Üniversite olmanın bazı ilkeleri var. Bunlar malumunuz çok iyi bir eğitim, öğretim vermektir. Hasan Kalyoncu Üniversitesi bunu başarı ile yönetiyor. Üniversitenin temel görevleri arasında AR-GE faaliyetleri çok önemlidir. Çok değerli bilim insanlarının Üniversitemize gelip sunumlar yapmasını ve bildiriler sunmasını çok önemsiyoruz. Değerli insanları burada ağırlamaktan büyük bir onur ve zevk duyuyoruz” dedi.

Yapılan Aşılış Konuşmalarının ardından, Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Sayın Doç.Dr. Rıza Haldun Gündoğdu“Malnütrisyon ve Önemi, Klinik Nütrisyon, Enteral Parenteral Beslenme, Beslenme Desteği Yönetimini Belirlemede Algoritm” ve vb. konular hakkında bilgiler verdi.

Seminer soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

hasan kalyoncu universitesi logosu