Akademik Başarı En İyi Doktora Tezi Ödülünü Getirdi

Akademik Başarı En İyi Doktora Tezi Ödülünü Getirdi

Doktora Tezi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, HKÜ olarak üniversite yöneticileri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen 2017-2018 Akademik Açılış törenine katıldı.
Yılın En İyi Doktora Tezi Ödülü
Törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eğitim ile ilgili yaptığı önemli konuşmasının ardından Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen,
bireysel ve kurumsal olarak iki sınıfta verilen “YÖK Üstün Başarı Ödülleri” de sahiplerini buldu.
Bireysel ödüllerde “Yılın Doktora Tezi Ödülleri” tez sahibi ve danışmanlarına verildi. Üstün Başarı Ödülleri  yarışmasında “Yılın Doktora Tezi Ödülü” Sosyal ve Beşeri Bilimler kategorisinde HKÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevhide Kargın ve öğrencisi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Bildiren’ e verildi. Prof. Dr. Tevhide Kargın ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.
Yürütmüş olduğum doktora tez çalışması ile böyle bir ödülü almaktan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk duymaktayım diyerek duygularını dile getiren Prof. Dr. Kargın: “Uzun yıllar büyük bir motivasyonla çalıştığım Ankara Üniversitesi öğretim üyeliğinin ardından, yine büyük bir motivasyonla akademik kariyerimin bundan sonraki dönemlerini gerçekleştirmeyi planladığım Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne  henüz başlamış olduğum bir günlere rastlaması benim için ayrı bir mutluluktur” dedi.
HKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şener Büyüköztürk ise “Proaktif ve inovatif vizyonu ile her geçen yıl kadro, yapı ve süreçlerini güçlendiren Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin eğitim, Ar-Ge ve toplumsal hizmet alanlarında nitelikli çalışmalarıyla yerel, ulusal ve uluslararası düzeylerde giderek öne çıkmakta olduğu bu dönemde özel eğitim bölümü öğretim üyemizin aldığı yılın doktora tezi ödülü bizim gururumuz olmuş; bize motivasyon ve güç katmıştır” dedi.
 

hasan kalyoncu universitesi logosu